Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Μεσιτικό Γραφείο στην Αλεξανδρούπολη

Το γραφείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την έκδοση, διανομή, είσπραξη και διαχείριση των κοινόχρηστων δαπανών.
Διαθέτει άρτια εξοπλισμένα συνεργεία για άμεση αντιμετώπιση κάθε τεχνικής βλάβης.

Η ΣΙΓΜΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ – REAL ESTATE, ως κτηματομεσιτικό γραφείο παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη και διαμεσολαβητικές υπηρεσίες όσον αφορά την ενοικίαση, πώληση, αγορά, προβολή και προώθηση ακίνητης περιούσιας.

Το μεσιτικό γραφείο ΣΙΓΜΑ Διαχειριστικη - Real Estate Βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και λειτουργεί καθημερινά για οποιαδήποτε συναλλαγή ιδιωτικής αλλά και εμπορικής ακίνητης περιουσίας στην Αλεξανδρούπολη.
Είμαστε ειδικοί στην αγορά ακινήτων στην Αλεξανδρούπολη. Είμαστε πολύ δραστήριοι στην ελληνική αγορά και όπως μπορείτε να δείτε προσφέρουμε ένα πολύ ευρύ φάσμα των διαμερισμάτων προς ενοικίαση ή πώληση, καθώς και σπίτια, βίλες και γραφεία. Μέσα από την εμπειρία μας και την ανάλυση της αναζήτησής σας θα σας συμβουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο για να βρούμε το καλύτερο ακίνητο για σας.

Επίσης, επειδή η εύρεση ενός σπιτιού στην Ελλάδα είναι μια σημαντική πράξη που δεν είναι εύκολη υπόθεση, το γραφείο ΣΙΓΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ - REAL ESTATE μελετά τις απαιτήσεις σας για να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει καλύτερα. Εμείς θα σας συμβουλέψουμε και πιθανόν συστήσουμε και σε άλλους επαγγελματίες σε πολλούς τομείς. Συνεργαζόμαστε επίσης με δικηγόρους και συμβολαιογράφους.

Μην διστάσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.sigmadiaxeiristiki-realestate.gr καθώς ανανεώνεται σε καθημερινή βάση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για:

• να βρείτε ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης
• να σας προσφέρουμε μια βίλα προς ενοικίαση στην περιοχή του Έβρου
• να σας δείξουμε επιπλωμένα διαμερίσματα στην Αλεξανδρούπολη
• να αναλάβουμε την πώληση του σπιτιού σας, καθώς και την εκτίμηση του.
• να σας υποδείξουμε γραφεία προς ενοικίαση στην Αλεξανδρούπολη
• να σας βοηθήσουμε με συνεργάτες δικηγόρους και συμβολαιογράφους
• να σας βοηθήσουμε και να παρακολουθήσουμε την υπόθεσή σας μέχρι την υπογραφή των συμβολαίων στο συμβολαιογράφο.

Property Listings

Our Company

Our Company
Our Services
Our Partners

Direct Contact

Interested in Property?
Call now: +30  2551 301246
mobile : +30 6948 883443